La foto della ricetta Gluten-free, lactose-free, and vegan molten lava cake di Fitporn® - Healthy Food, Looking Good.

Gluten-free, lactose-free, and vegan molten lava cake

A chocolate cake with a soft center, gluten-free, lactose-free, and vegan. Made with water, without eggs and butter, ideal for those looking for a light and tasty dessert.

Dolci

5 min

10 min

Facile

Italia

Lazio

Prodotti in questa ricetta

Ingredienti

(per 1 persona)

Farina di avena

30 g

Cacao Zero Zuccheri Low Fat 150g
5,49

1 prodotto

Guarda sul sito

Cacao zero zuccheri low fat 150g

30 g

Acqua

80 g

Olio di semi

10 g

Eritritolo

10 g

Crema proteica Cioccolato Fondente 70% Senza Lattosio (200g)
8,99

1 prodotto

Guarda sul sito

Crema proteica cioccolato fondente 70% senza lattosio (200g)

10 g

Suggerimenti

Friggitrice

Stampo per tortino

Preparazione

STEP 1 di 6

Mix the oat flour, cocoa, water, seed oil, and sugar (or erythritol) in a bowl until you get a smooth mixture.

STEP 2 di 6

Pour half of the mixture into a cake mold.

STEP 3 di 6

Add the previously frozen spreadable cream in the center.

STEP 4 di 6

Cover with the remaining mixture.

STEP 5 di 6

Cook in the fryer at 160°C for 10 minutes.

STEP 6 di 6

Let it cool slightly before serving.

Modalità di conservazione

Altre informazioni

Ideal recipe for those following a vegan diet or with gluten and lactose intolerances.