La foto della ricetta Easy Vanilla Cake di Fitporn® - Healthy Food, Looking Good.

Easy vanilla cake

EASY CAKE, the delicacy of rice flour, the scent of vanilla, and absolute softness.

Dolci

15 min

30 min

Facile

Italia

Lombardia

Prodotti in questa ricetta

Ingredienti

(per 6 persone)

Egg white

110 g

Rice oil

5 units

Rice milk

80 g

Erythritol

50 g

Drops Zero dolcificante zero zuccheri aromatizzato 30ml (Vaniglia)
4,99

1 prodotto

Guarda sul sito

Drops zero dolcificante zero zuccheri aromatizzato 30ml (vaniglia)

3 units

Farina di Riso Aromatizzata (Crema di Riso) 750g (Croissant)
12,9

1 prodotto

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Farina di riso aromatizzata (crema di riso) 750g (croissant)

180 g

Baking powder

16 g

Cream of tartar

15 g

Baking soda

8 g

Preparazione

STEP 1 di 7

Beat the egg whites until stiff peaks form.

STEP 2 di 7

In a bowl, combine the dry ingredients.

STEP 3 di 7

Add the liquids.

STEP 4 di 7

Gently fold in the beaten egg whites with a spatula, moving from top to bottom.

STEP 5 di 7

Mix all the ingredients until you achieve a smooth, lump-free result.

STEP 6 di 7

Preheat the static oven to 180 degrees.

STEP 7 di 7

Bake for 25-30 minutes, checking with a toothpick test.

Modalità di conservazione

Altre informazioni

Fitchef: @annamariachef2.0