
Una ricetta di
Fitporn® - Healthy Food, Looking Good.Easy vanilla cake
EASY CAKE, the delicacy of rice flour, the scent of vanilla, and absolute softness.
Dolci
15 min
30 min
Facile
Italia
Lombardia
Prodotti in questa ricetta
Ingredienti
(per 6 persone)
Egg white
110 g
Rice oil
5 units
Rice milk
80 g
Erythritol
50 g

Drops zero dolcificante zero zuccheri aromatizzato 30ml (vaniglia)
3 units

Farina di riso aromatizzata (crema di riso) 750g (croissant)
180 g
Baking powder
16 g
Cream of tartar
15 g
Baking soda
8 g
Preparazione
STEP 1 di 7
Beat the egg whites until stiff peaks form.STEP 2 di 7
In a bowl, combine the dry ingredients.STEP 3 di 7
Add the liquids.STEP 4 di 7
Gently fold in the beaten egg whites with a spatula, moving from top to bottom.STEP 5 di 7
Mix all the ingredients until you achieve a smooth, lump-free result.STEP 6 di 7
Preheat the static oven to 180 degrees.STEP 7 di 7
Bake for 25-30 minutes, checking with a toothpick test.Modalità di conservazione
Altre informazioni
Fitchef: @annamariachef2.0