La foto della ricetta Valentine's Day Fit Sweet Heart-Cake di Fitporn® - Healthy Food, Looking Good.

Valentine's day fit sweet heart-cake

A fit, soft, and heart-shaped sweet. The beetroot gives an amazing color and incredible texture. Perfect for Valentine's Day!

Dolci

10 min

12 min

Facile

Italia

Lazio

Prodotti in questa ricetta

Ingredienti

(per 2 persone)

Fiocchi di avena baby aromatizzati caramello salato 750g
9,99

1 prodotto

Guarda sul sito

Fiocchi di avena baby aromatizzati caramello salato 750g

50 g

Spelt flour

20 g

Baking powder

4 g

Egg

1 unit

Greek yogurt

50 g

Cooked and grated beetroot

80 g

Drops Zero dolcificante zero zuccheri aromatizzato 30ml (Caramello)
4,99

1 prodotto

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Drops zero dolcificante zero zuccheri aromatizzato 30ml (caramello)

to taste

White hazelnut protein cream for topping

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Suggerimenti

Stampo a forma di cuore

Preparazione

STEP 1 di 6

Mix the dry ingredients in a bowl.

STEP 2 di 6

Mix the liquid ingredients in another bowl.

STEP 3 di 6

Combine the dry and liquid ingredients.

STEP 4 di 6

Pour the mixture into the heart-shaped mold.

STEP 5 di 6

Bake at 180°C for 10-12 minutes.

STEP 6 di 6

Add the white hazelnut protein cream topping and serve.

Modalità di conservazione

Altre informazioni

Ideal recipe for Valentine's Day, fit and healthy sweet.