La foto della ricetta Cinnamon Pancakes di LEGÙ®

Una ricetta di

LEGÙ®

Cinnamon pancakes

Discover Cinnamon Pancakes: authentic flavor and selected ingredients like MISCELA LEGU and coconut sugar. Try them now for a touch of Italian tradition!

Dolci

5 min

10 min

Facile

Italia

Prodotti in questa ricetta

Ingredienti

(per 4 persone)

LEGÙ Miscela di Farine di Legumi (250 g)
4,99

1 prodotto

Guarda sul sito

Legù miscela di farine di legumi (250 g)

80 g

Sorghum flour

20 g

Coconut sugar

20 g

Succo di Mela e Zenzero
2,8

1 prodotto

Guarda sul sito

Succo di mela e zenzero

190 g

Delicate evo oil

10 g

Natural instant yeast

10 g

Cinnamon

1 g

Preparazione

STEP 1 di 5

In a bowl, mix all the ingredients with a whisk for about a minute until you get a creamy, lump-free mixture.

STEP 2 di 5

Grease a pan with oil (wipe off excess oil with a paper towel).

STEP 3 di 5

Spoon the batter into the pan, cover with a lid.

STEP 4 di 5

Cook for 2/3 minutes per side on low heat.

STEP 5 di 5

Serve with maple syrup, hazelnut or cocoa cream, honey, jam, or fresh fruit.